Gents' Corner

FEMEIA – o operă de artă

Azi e vorba despre sexul frumos, despre ea, FEMEIA.

Deși zilnic vorbim despre ea, deși zilnic o purtăm în discuțiile si în mințile noastre, astăzi o facem într’un mod puțin mai special.

Femeia e ființa scumpă fară de care noi, bărbații, nu am fi nimic. Ea, o ființă, de multe ori subapreciata, are o importanță enormă în viața noastră.

Femeia e persoana care exercită atatea acțiuni neobservabile insă enorm de importante si vitale pentru noi, barbații!

Incă de când suntem aduși pe lume ele indură si depun efortul de a ne purta in pântec timp de 9 luni si bineinteles durerile nașterii. Ele mereu au o grijă enormă de prunci. Dorm de parcă ar fi treze si imediat cum aud vreun scâncet, ajung langă pătuțul copilului. Au grija de el și veghează până îl văd adormit din nou. Atunci când copilul mai crește ele nu pot sta liniștite si nu pot adormi dacă văd că el nu s’a întors incă acasă și e oră târzie. Ele mereu au grijă de casă, gătesc pentru familia lor si se ingrijesc de ea. Poate că in primă fază aceste aspecte nu par atât de importante, insă vă asigur, chiar sunt. Femeia e indispensabilă vieții noastre. Femeia are un rol important in viata noastră a fiecaruia și se merită să o cinstim si să o respectăm!

Femeia e ființa atât de unică și de tandră, atât de delicată și totuși atât de neînțeleasă de multe ori. Femeia e întruchiparea iubirii si a frumuseții in unicitatea ei!

Femeia e o operă de artă ce emană un intens mister, fragilitate si senzualitate profundă!

Si cum spunea si Emil Cioran, ,,Femeia e muzică rătăcită in carne”.

Femeia! Ființa pe care o iubim si o îndrăgim cu toții….

b24e4b5c7aed0d054285625b426f4771

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: